(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya. Hayvonlar organizmining tabiiy rezistentligi va uning shakllanishida oqsillar hamda oqsil fraksiyalarining ahamiyati bo‘yicha turli adabiyotlar va ilmiy maqolalar, o‘rganilib, olingan ma’lumotlar tahlil qilindi. Annotation. Various literary and scientific articles on natural resistance of the animal organism and the importance of proteins and protein fractions in its formation were studied and the data obtained were analysed.