(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada hayvonlar va parrandalarning K guruhi vitaminlariga bo‘lgan ehtiyoji haqida, olimlarning fikrlari hamda adabiyotlar sharhi bayon qilingan.