(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada virusli diareya kasalligining kechishi, klinik belgilari, maxsus profilaktik tadbirlarni takomillashtirish maqsadida tayyorlangan “Enteroaviglob-1” veterinariya preparati haqida ma’lumotlar keltirigan.