(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotsiya: Ushbu maqolada xayolning psixologik jihatlari, uning shaxsiy rivojlanish va ijodkorlikdagi roli tahlil qilinadi. Xayol insonning ichki olamini ifodalaydi va uning tafakkurida muhim o’rin tutadi. Maqolada xayolning rivojlanishi, tasavvur va ijodkorlik o’rtasidagi o’zaro bog’liqlik, shuningdek, xayolning emotsional holat va psixologik farovonlikdagi ahamiyati muhokama etiladi.