(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Idrok” mavzusi bo’yicha qilingan ilmiy tadqiqotlarni o’rganish bilan bir qatorda, Inson ongining murakkab mehanizmi haqida ham qisqacha ma’lumot berib o’tamiz. Bundan tashqari shunga o’xshash mavzular bilan bir biriga aloqadorligi to’g’risida ham fikrlar tahlil qilinadi. Аннотация: В этой статье, помимо изучения научных исследований, проведенных по теме” восприятие", мы также кратко рассмотрим сложный механизм человеческого разума. Кроме того, анализируются мнения о взаимосвязи с аналогичными темами. Annotation: In addition to studying the scientific research done on the topic of “Perception”, we will also give a brief overview of the complex mehanism of the human mind in this article. In addition, opinions are also analyzed about its relationship with similar topics.