(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Maqolada “individ shaxs va induviduallik, ularning uzviy bog’liqligi va o’ziga xosligi” inson faoliyatida tutgan o’rni haqida sodda va keng ma’noda tushuncha berilgan, “ individ shaxs hamda shaxs va shaxsiyat” ahamiyati yoritib berilgan.