(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola Pedagogik psixologiya nima ekanligi, qaysi davrda tashkil topganligi, Pedagogika va psixologiyaning qay yo’sinda bog’liqligi va bu sohada olib borilayotgan ishlar haqida yoritilgan. Аннотация: В данной статье описано, что такое педагогическая психология, в какой период она возникла, как связаны педагогика и психология и что делается в этой области. Abstract: This article describes what Pedagogical psychology is, in what period it was established, how Pedagogy and psychology are related, and what is being done in this field.