(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada diqqat tushunchasi, uning inson psixologiyasidagi ahamiyati va turlari yoritilgan. Diqqatning fiziologik asoslari, uni shakllantirish va rivojlantirish usullari hamda uning turli shakllari o‘rtasidagi farqlar izohlangan.