(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola ijtimoiy tarmoqlarni yoshlar tomonidan qanday qabul qilinishi va ulardan qanday foydalanishlari haqida so‘z yuritadi. Ijtimoiy tarmoqlar bugungi kunda yoshlar uchun nafaqat kommunikatsiya vositasi, balki o‘z fikrlarini erkin ifodalash, o‘zligini namoyon qilish va yangi imkoniyatlarga ega bo‘lish imkoniyatini yaratadi. Maqolada ijtimoiy tarmoqlarning yoshlarning dunyoqarashi, o‘z-o‘zini ifodalash va turmush tarziga ta’siri, shuningdek, ijtimoiy tarmoqlarda vaqt o’tkazishning salbiy va ijobiy tomonlari tahlil qilinadi. Shuningdek, yoshlarning ijtimoiy tarmoqlarda faoliyatini ijtimoiy va psixologik jihatdan baholash, ularning shaxsiy rivojlanishiga qanday ta’sir ko‘rsatishi ham ko‘rib chiqiladi.