(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqola chet tili sifatida ingliz tilini o‘qitishning zamonaviy yondashuvlarini tahlil qiladi. Zamonaviy pedagogik metodlar, texnologiyalarning qo‘llanilishi va ijodiy yondashuvlarning ahamiyati ko‘rsatilgan. Bu maqola o‘quvchilarning ingliz tilini o‘rganish jarayonini samarali qilishga yordam beruvchi zamonaviy yondashuvlarni o‘rganishga qaratilgan.