(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Namangan arealining o’ziga xos shevalarining fonetik va leksik xususiyatlari tahlil qilinadi. Maqola mintaqaviy til xususiyatlari, so’z talaffuzidagi farqlar va ularning ijtimoiy va madaniy jihatlarini o’z ichiga oladi. Namangan shevalari nafaqat tilshunoslik, balki madaniyat va jamiyatni o’rganishda ham muhim ahamiyatga ega.