(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
O‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi samarali muloqot ta’lim jarayonining muhim tarkibiy qismidir. Ushbu maqolada o‘qituvchilarning o‘quvchilar bilan muloqot qilish uslublari, bu jarayonda yuzaga keladigan psixologik omillar va ularning ta’lim sifatiga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, samarali pedagogik muloqotning asosiy tamoyillari va texnikalariga e’tibor qaratiladi.