(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola mahalliy bog‘lamning turlari turlari , bu borada olib borilayotgan ishlar , bog’lam bemorlarga nima uchun kerak ekanligi haqida malumotlar beradi.