(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola a’zolar transpulatatsiyasi bugungi kunda rivojlangan va yanada o’rganilayotgan soha ekanligi haqida . Bu maqola orqali buyrak , yurak va tomirlar ko’chiorib o’;tkazilishi qisqacha fikr yuritilgan.