(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Gormonlar inson organizmining muhim biologik moddalari bo‘lib, ular moddalar almashinuvi, o‘sish, rivojlanish va umumiy salomatlikka katta ta’sir ko‘rsatadi. Ushbu maqolada gormonlarning turlari, ularning organizmdagi roli, gormonal buzilishlarning sabablari, asosiy belgilari va davolash usullari haqida batafsil ma’lumot beriladi.