(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Mahmud az-Zamaxshariyning "Al-Kashshaf" tafsiri arab grammatikasi nuqtayi nazaridan tahlil qilinadi. Uning nahviy va sarfiy tahlillari, Qur’on oyatlarining sintaktik jihatdan sharhi va grammatik qoidalarni izohlashdagi yondashuvlari haqida fikr yuritiladi.