(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqola inkluziv ta’limda individual yondashuvning ahamiyati, maxsus ehtiyojga ega o‘quvchilarni qo‘llab-quvvatlash mobaynidagi ta’lim muassasalarining o‘rni va metodik yondoshuvlarni tahlil qiladi. Inkluziv ta’limda o‘quvchilarning individual xususiyatlarini hisobga olish, o‘qituvchi va psixologlarning hamkorligi, shuningdek, turli xil qo‘llab-quvvatlash metodlari o‘quvchilarning ta’lim olish jarayonini yaxshilashga yordam beradi. Ushbu maqola o‘qituvchilarga maxsus ehtiyojga ega o‘quvchilar bilan ishlashda qo‘llaniladigan individual yondashuvlarni o‘rganishga ko‘maklashadi . Uning ijtimoiylashtirilishini ta’minlashda muhim ahamiyatga ega.