(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqola kichik biznesni rivojlantirishda davlat yordamining ahamiyatini o‘rganadi. Kichik biznes – iqtisodiyotning muhim tarkibiy qismi bo‘lib, uning rivojlanishi mamlakatning barqaror iqtisodiy o‘sishiga xizmat qiladi. Biroq, kichik biznesning rivojlanishi uchun ko‘plab muammolar mavjud, jumladan moliyaviy resurslar, yuridik asoslar, texnologiyalar va boshqalar. Davlat tomonidan ko‘rsatiladigan yordam, shu jumladan imtiyozlar, subsidiyalar, kreditorlik yordamlar va ma’rifiy dasturlar kichik biznesning barqaror rivojlanishiga yordam beradi. Ushbu maqola davlat yordamining kichik biznesga ta’sirini tahlil qilish, yordam shakllari va ularning samaradorligini ko‘rib chiqadi.