(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
O‘zbek xalq cholg‘ulari, O‘zbekistonning boy madaniy merosining ajralmas qismi bo‘lib, ularning tarixi, an’analari va uslublari xalqning o‘ziga xosligini aks ettiradi. Ushbu maqolada O‘zbek xalq cholg‘ularining turlari, asboblari va ahamiyati haqida ma’lumot beramiz.