(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqola talabalarga do‘ppi tikish texnologiyalarini o‘rgatishning samarali metodologiyalarini tahlil qiladi. Do‘ppi tikish, o‘zbek xalq san’ati va madaniyatining ajralmas qismidir. Ushbu maqolada do‘ppi tikish jarayonining nazariy va amaliy jihatlari, talabalar uchun samarali o‘quv metodlari va metodikalar ko‘rsatilgan. Do‘ppi dizaynini yaratish, tikish texnikalarini o‘rganish va ijodiy yondashuvlarni rivojlantirish talabalarga qanday yordam berishi haqida muhokama qilinadi. Shuningdek, maqolada talabalarga to‘g‘ri texnik ko‘nikmalarni berish, materiallar va resurslardan foydalanishning muhimligi ta’kidlanadi.