(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
мазкур мақолада давлатимизда амалга оширилаётган суд-ҳуқуқ ислоҳотлари, хусусан жазони ижро этиш муассасаларида маҳкумларнинг ҳуқуқлари ва қонуний манфаатлари таъминланишига оид ислоҳотларга тўхталиб ўтилган. Шунингдек, озодликдан маҳрум қилиш жазосининг мақсадига эришишда жазони ижро этиш муассасаларида маҳкумларга яратилган шартшароитлари қайд этилган.