(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси Конституцияси нормаларининг одил судловни амалга оширишда тўғридан тўғри қўлланилиши, мамлакатда ўтказилган конституциявий ислоҳотлардан асосий мақсадлардан бири ҳам халқнинг Конституцияга бўлган ишончини кучайтириш масаласи бўйича мулоҳазалар юритилган.