(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada Yangi O‘zbekistonda yoshlarga keng imkoniyatlar yaratilayotgani bilan birga yoshlar ongida manaviy tarbiyaga ham katta e’tibor qaratilayotgani haqida ma’lumotlar bayon qilingan.