(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Hozirgi davr nuqtai nazaridan qaralganda, boshqa ko’plab muammolar qatorida oʼqotar qurolni, oʼq-dorilarni, oʼqotar qurolning asosiy qismlarini, portlovchi moddalarni, portlatish vositalarini yoki portlatish qurilmalarini qonunga xilof ravishda egallash, mamlakat iqtisodiy-siyosiy hayotini barqarorlashtirish uchun e’tibor beriladigan eng xavfli dushman sifatida ko’rilishi lozim. Buni quyidagilar bilan izohlashimiz mumkin: