(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Шу билан бирга, иқтисодиётдаги глобаллашув жараёнлари, ахборот жамиятининг шаклланиши, республикамиз таълим тизимларининг интеграцияси тизим олдига янада муҳим вазифаларни, жаҳон таълим тизими олдида ўз мавқеига эга бўлишни қўймоқда. Бу ўз навбатида компетенциявий ёндашувга алоҳида эътибор қаратишни тақозо этмоқда.