(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada hozirgi globallashuv sharoitida oʻsib kelayotgan yosh avlod ongiga koʻrsatilayotgan turli axboriy ta’sirlar, jumladan, milliy axloqiy qadriyatlarimizga, yoshlar tarbiyasiga ni har xil destruktiv gʻoyalar ta’siridan himoyalash, yoshlar tarbiyasi borasida amalga oshirilishi zarur boʻlgan vazifalar xususida soʻz yuritiladi.