(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maktabgacha katta yoshdagi bolalarga musiqani o`rgatish alohida uslubiy-didaktik jarayonni talab etuvchi hodisa hisoblanadi. Ushbu ilmiy maqolada bu yoshdagi bolalarga musiqiy madaniyatni rivojlantirishning ayrim pedagogik shartsharoitlari, psixologik jihatlari va metodologiyasi tahlil etiladi.