(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada kimyo darslarida kreativlikni rivojlantirishga yo‘naltirilgan innovatsion metodlar tahlil qilinadi. Muammoli ta’lim, interaktiv mashg‘ulotlar va eksperimentlarga asoslangan o‘qitish usullari orqali o‘quvchilarning ilmiy fikrlash va muammolarni hal qilish ko‘nikmalarini shakllantirish usullari yoritiladi. Shuningdek, bu metodlarning samaradorligi va o‘quv jarayoniga ta’siri bo‘yicha tavsiyalar beriladi. Kreativ metodlar o‘quvchilarning fanga bo‘lgan qiziqishini oshirishga yordam beradi. Zamonaviy ta’lim tizimida bunday yondashuvlardan foydalanish muhim ahamiyat kasb etadi.