(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada bolalarning sifatli ta’lim olishida ota onalarning roli va uning ta’siri haqida so‘z yuritiladi. Unda ota-onalarning ta’lim jarayonida faol ishtirok etishi va bolalarni qo‘llab-quvvatlashiga oid tahliliy ma’lumotlar yoritiladi. Shuningdek, ota-onalarning ta’limdagi faolligi natijasida bolalarda o‘ziga ishonch, yaxshi ta’lim natijalari va rivojlangan ijtimoiy ko‘nikmalar shakllanishi haqida ham tahliliy ma’lumotlar beriladi.Undan tashqari o’quvchilarning muvaffaqiyatida ota- onalarning ishtiroki haqida so’z yuritiladi. Ota-onalar farzandining o’qish jarayonida katta ro’l o’ynaydi. O’quvchi o’z ota onasidan mativatsiya olib yursa unda o’qishga nisbatan qoziqishlari oshib boradi.