(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bu maqolada bir yoshli bolaning inqiroz davrlari va uning sabablari haqida so’z yuritilgan.Bu davrda bola bilan munosabatlar haqida tariflanadi.