(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Noan’anaviy interfaol, samarali tarix darslarida esa o’tmish haqida ishonchli ta’riflar va tushuntirishlarga erishish uchun yuqorida aytib o’tilgan ko’nikmalar va tarix o’qitish metodikasidan foydalanishga urg’u beriladi. Ushbu maqolada tarix fanini o’qitishda interaktiv metodlardan foydalanish masalasi yoritilgan.