(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada nafas olish a’zolarining keng tarqalgan kasalliklari – bronxit va pnevmoniya haqida batafsil ma’lumot beriladi. Kasalliklarning sabablari, rivojlanish mexanizmi, alomatlari, diagnostikasi va davolash usullari yoritiladi. Shuningdek, profilaktika choralariga ham alohida e’tibor qaratiladi.