(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarda qiziqishlarni rivojlantirishning pedagogik va psixologik omillari tahlil qilingan. Kichik maktab yoshi – bolalarning shaxsiy taraqqiyotidagi muhim davr bo’lib, ularning qiziqishlari shakllanishida individual o’qitish usullari, muallimning ijobiy ta’siri, amaliy va interaktiv o’qitish usullari hamda emotsional muhit muhim ahamiyatga ega.