ILK O’RTA ASRLARDA SAMARQAND SHAHRINING TARIXSHUNOSLIGI VA MANBASHUNOSLIGI (XITOY MANBALARI MISOLIDA) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Samarqand shahrining kelib chiqishi va nomlanishi, shuningdek, Samarqandning Xitoy manbalarida qanday nom bilan tilga olinganligi haqidagi ma’lumotlar taxlil qilingan.