FIZIKA FANINI O'QITISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING O'ZIGA XOS JIHATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Fizika fanini o'qitishda raqamli texnologiyalardan foydalanish, zamonaviy ta'lim jarayonining ajralmas qismiga aylangan. Raqamli texnologiyalar o'quvchilarga va o'qituvchilarga ko'plab imkoniyatlar yaratadi, bu esa fizika fanining o'ziga xos jihatlarini yanada boyitadi. Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning fizika fanini o'qitishdagi o'ziga xos jihatlari, afzalliklari va qo'llanilishi haqida ma'lumotlar berilgan.