MUHAMMAD RIZO OGAHIY UNING HAYOTI VA IJODI HOZIRGI KUNDA OGAHIY SHAXSIGA E'TIBOR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada Muhammad Rizo Ogahiy shaxsi va bu kishining hayot yo’li hamda faoliyati davomida amalga oshirgan ishlari shuningdek Yurtimizda hozirgi kunda Ogahiy shaxsiga e’tibor   berish va ardoqlash borasida amalga oshirilgan hamda oshirilayotgan ishlar kabi masalalarga e’tibor beriladi.Darhaqiqat Ogahiy shaxsi yurtimizda tarixiylashtirildi va avlodlar onggidan chuqur joy ola bildi deya olamiz.