TINCHLIK VA HARBIY HOLATLARDAGI FAVQULODDA VAZIYATLARNI TAKTIK BAHOLASH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada tinchlik va harbiy holatdagi favqulodda vaziyatlarni taktik baholash atroflicha tahlil qilingan