OMBORXONANI RAQAMLASHTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada omborxona boshqaruv tizimlarini raqamlashtirishning afzalliklari, amalga oshirish bosqichlari va texnologik yechimlari yoritilgan. Raqamlashtirish jarayonining samaradorligi, xarajatlarni optimallashtirish va ish unumdorligini oshirishga ta’siri tahlil qilingan. Tadqiqotda zamonaviy omborxona boshqaruv tizimlari (WMS), IoT, bulutli texnologiyalar va sun’iy intellekt asosida avtomatlashtirishning ahamiyati ko‘rib chiqilgan.