INYEKTSION ERITMALAR TAYYORLASH TEXNOLOGIYASI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada inyeksiya eritmalarini tayyorlash texnologiyasi haqida batafsil ma'lumot berilgan. Jarayonning barcha bosqichlari – xomashyo tayyorlash, eritma tayyorlash, filtrlash, sterilizatsiya, qadoqlash va sifat nazorati kabi muhim jihatlar ko‘rib chiqiladi. Inyeksiya eritmalarining sterilligi va xavfsizligi ta’minlanishi uchun qo‘llaniladigan texnologik usullar bayon etilgan.