OMBORXONADA RFID TIZIMIDAN FOYDALANISHNING AFZALLIKLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
RFID texnologiyasi ta'minot zanjirini boshqarishning ba'zi muhim muammolariga kompleks yechimni ta'minlash uchun omborlar faoliyatini keng ko'lamda o'zgartirdi. Logistika zanjirlarining samaradorligi, aniqligi va tezligi doimiy ravishda oshib borayotganini hisobga olsak, RFID texnologiyasi zamonaviy omborlarni boshqarish tizimlarining asosiy vositalaridan biriga aylandi. RFID texnologiyasi yordamida ko'plab korxonalar operatsion samaradorlikni oshirishi, inventarizatsiyaning aniqligini maksimal darajada oshirishi va boshqarishi, mahsulot bilan ishlash va mavjudligini nazorat qilishi mumkin.