AYOLLAR BEPUSHTLIGININIG TASNIFI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqola Ayollar uchun bepushtlik davrda  qulay sharoit holatni yaratish, streslarga tushmasdan , eng tez va samarali shalkda davolar topish haqida . Bepushtlik nihoyatda stressli bo'lishi mumkin.Agar sizda bepushtlik aniqlangan bo’lsa bu maqola orqali buning sabablarini bilib olishingiz mumkin.