O'ZBEKISTONDA MA'NAVIY VA TARIXIY MEROSNING TIKLANISHI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
O'zbekistonda ma'naviy va tarixiy merosning tiklanishi, mamlakatning madaniy rivojlanishi va tarixiy xotirasini saqlashda muhim ahamiyatga ega. O'zbekiston, o'zining boy tarixi, madaniyati va an'analari bilan ajralib turadigan bir mamlakatdir. Ushbu hududda qadim zamonlardan beri turli xalqlar va madaniyatlar birlashib, o'zaro ta'sir o'tkazgan. Bu esa, O'zbekistonning ma'naviy va tarixiy merosini yanada boyitgan.