INSON AQLINING PSIXOLOGIK ZIYNATI KREATIV FIKRLASH VA UNI MUNOSABATLARDA QO‘LLASH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Inson aqlining psixologik ziynati, kreativ fikrlash va uni munosabatlarda qo‘llash masalalari zamonaviy psixologiya va ijtimoiy fanlarning muhim yo‘nalishlaridan biridir. Bu mavzu insonning o‘zaro aloqalarida qanday qilib ijodiy yondashuvlar va fikrlash usullarini qo‘llashini o‘rganishga qaratilgan. Inson aqli, uning psixologik imkoniyatlari va kreativ fikrlash jarayonlari, ijtimoiy munosabatlarda muvaffaqiyatli bo‘lish uchun zarur bo‘lgan asosiy omillardir. Ushbu maqolada inson aqlining psixologik ziynati kreativ fikrlash va uni munosabatlarda qo‘llash haqida ma'lumotlar berilgan.