О‘SMIRLARNI EMOTSIONAL ZO‘RIQISHLARINI BARTARAF ETISHDA IJTIMOIY-PSIXOLOGIK METODLARDAN FOYDALANISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada o‘smirlarning emotsional zo‘riqishlarini bartaraf etishda qo‘llaniladigan  ijtimoiy-psixologik metodlar o‘rganiladi. O‘smirlik davri psixologik jihatdan eng nozik va muhim bosqichlardan biri bo‘lib, bu davrda emotsional zo‘riqishlar tez-tez uchrab turadi. Maqolada bu jarayonlarni bartaraf etish usullari, ularning samaradorligi va amaliyotda qo‘llash usullari ko‘rib chiqiladi.