YUQORI MARKALI BOG‘LOVCHILAR ASOSIDAGI KO‘PIK BETON TARKIBINI ISHLAB CHIQISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Hozirgi davrda mexanik faollashtirishdan ko‘plab qurilish materiallarini ishlab chiqarish uchun mineral xom ashyoni qayta ishlashning fizik-kimyoviy va texnologik jarayonlarini jadallashtirishning yuqori samarali usuli sifatida tobora ko‘proq foydalanilmoqda.