KORREKSION PEDAGOGIK ISHLARNI TASHKIL ETISH:HUQUQIY, USLUBIY VA AMALIY YONDASHUVLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada korreksion pedagogik ishlarni tashkil etishda huquqiy, uslubiy va amaliy yondashuvlar tahlil qilinadi. Maxsus ta’limga ehtiyoji bo‘lgan bolalar uchun huquqiy asoslarning, zamonaviy o‘qitish metodlarining va amaliy qo‘llab-quvvatlash tizimlarining ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, pedagoglar, psixologlar va logopedlar o‘rtasidagi ko‘p tarmoqli hamkorlikning inklyuziv ta’lim muhitini shakllantirishdagi roli ta’kidlanadi. Tadqiqot shaxsiylashtirilgan o‘qitish strategiyalarini amalga oshirish bo‘yicha eng yaxshi amaliy tajribalarni ham o‘rganadi.