VELOPOYGACHILAR UCHUN SPORT POYABZALIGA QO'YILADIGAN ASOSIY TALABLARI VA ULARNING AHAMIYATI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada velopoygachilar uchun sport poyabzaliga qo'yiladigan asosiy talablari va ularning ahamiyati keng qamrovda tahlil qilinadi. Poyabzalning konstruktsiyasi, materiallari va ergonomik xususiyatlari bilan birga, ularning sportchilarga ta'sir etuvchi jihatlari o'rganiladi. Shu bilan birga, zamonaviy sport poyabzali modellarining texnologik afzalliklari, ularning qulaylik darajasi, xavfsizlikni ta'minlashdagi o‘rni va sportchilarning natijalariga ta'siri ko'rib chiqiladi.