YOSH VOLEYBOLCHILARNI O‘YIN TEXNIKASIGA VA TAKTIKASIGA O‘RGATISH USLUBIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada yosh voleybolchilarga o'yinning muvaffaqiyatli rivojlanishini ta'minlaydigan texnik va taktik ko'nikmalarni o'rgatish usullari ko'rib chiqiladi. Maxsus mashqlar va pedagogik yondashuvlardan foydalanish 12-16 yoshli sportchilarda o'yin qobiliyatlarini samarali rivojlantirishga yordam beradi.