VOLEYBOLDA MUSOBAQA OLDI MASHG‘ULOTLARI UCHUN MAXSUS TAYYORGARLIKLAR SIKLI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada musobaqadan oldingi davrda voleybolchilarni tayyorlashning maxsus tsikli ko'rib chiqiladi. Sportchilarning texnik, taktik, jismoniy va psixologik tayyorgarligini oshirishga qaratilgan mashg'ulotlar jarayoninin asosiy usullari tahlil qilinadi. 12 nafar sportchi ishtirokida o'tkazilgan tadqiqot natijalari, jumladan, ularning jismoniy tayyorgarligi dinamikasi haqidagi ma'lumotlar taqdim etilgan.