O‘ZBEKISTONDA SOLIQ TIZIMINING RIVOJLANISH BOSQICHLARI VA ISLOHOTLARNING ASOSIY YO‘NALISHLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola O‘zbekiston Respublikasi soliq tizimining rivojlanish bosqichlari, har bir bosqichda soliqlarni unifikatsiyalash, soliq yukini qisqartirish, soliq ma’muriyatchiligini takomillashtirish bo‘yicha amalga oshirilgan ishlarning tavsifiga bag‘ishlanadi. Shuningdek, maqolada soliq tizimini rivojlanishining hozirgi bosqichidagi muammolar hamda ularni bartaraf etish bo‘yicha tavsiyaviy takliflarni yoritib beradi.